DFL-2500

Firewall a funkci ZoneDefense

DFL-2500

VPN firewall DFL-2500 prináší velkým podnikum kompletní ochranu síte a služby virtuální privátní síte (VPN). Svými robustními zabezpecovacími funkcemi, flexibilní konfigurací a maximální ochranou síte nabízí vysokou návratnost investic podnikum, které požadují velký výkon za primerené ceny.

Vyzbrojen pro velký výkon a vysokou dostupnost

VPN firewall DFL-2500 je postaven na odolném prumyslovém šasi a nabízí impozantní sadu hardwarových funkcí, na nichž se podílí velmi rychlý procesor, rozsáhlá databázová pamet a výkonný firewallový engine, který dokáže obsloužit až jeden milión soubežných relací. DFL-2500 má nekolik uživatelsky konfigurovatelných gigabitových portu pro flexibilní, rozširitelné a ekonomické nasazení v síti s ochranou proti výpadkum a vyrovnávání odchozí záteže1.

Pro zajištení vysoké dostupnosti (High Availability) lze dokonce zapojit dva firewally DFL-2500 paralelne: pasivní firewall slouží jako záloha pro prípad závady aktivního firewallu.

Aktivní zabezpecení síte

DFL-2500 obsahuje speciální funkci nazývanou ZoneDefense - mechanizmus, který spolupracuje s  prepínaci D-Link xStack pro zajištení aktivní ochrany síte. ZoneDefense automaticky uvalí karanténu na infikované pocítace v síti a zabrání jim zahltit vaši sít nežádoucím provozem.

Dvojitý IPS engine a databáze príznaku ohrožení

DFL-2500 nabízí dve úrovne zabezpecení proti pruniku do síte:

 

Rízení prenosu dat a sdílení záteže (Traffic Shaping/Load Sharing)

DFL-2500 je vybaven pokrocilou technologií rízení prenosu dat, umožnující administrátorum uprednostnovat a rozdelovat provoz v síti a nastavovat limity šírky pásma. Krome toho DFL-2500 podporuje vyrovnávání záteže serveru (Server Load Balancing (SLB)), což dovoluje sdílet požadavky na sítové služby mezi více servery a zlepšit tak výkon a rozširitelnost aplikací.

Monitorování a správa

DFL-2500 lze ovládat na dálku pres webové rozhraní nebo pomocí CLI pres konzolový port RS-232 nebo pres Secure Shell (SSH) spojení. Obsahuje flexibilní funkce pro monitorování a udržování provozuschopnosti a bezpecnosti síte - napríklad zasílání e-mailových varování, protokolování cinnosti systému a statistiky v reálném case. Tyto funkce spolu s možností upgradu firmwaru zarucují, že vám firewall pomuže zajistit a udržet maximální výkon a bezpecnost vaší síte.

Certifikace od nezávislých institucí

DFL-2500 prošel prísným certifikacním testem firewallu v ICSA Labs. To je zárukou, že firewall poskytuje nejvyšší úroven zabezpecení a je schopen zajistit maximální úroven služeb.

Testování je provádeno podle pocítacovým prumyslem schválené sady kritérií a je pravidelne revidováno, aby bylo zaruceno, že výrobci budou pokracovat ve vývoji bezpecnostních produktu, které splnují všechny požadované podmínky.

Krome toho DFL-2500 úspešne absolvoval také Virtual Private Network Consortium (VPNC) AES Interoperability test, což zarucuje, že je pri používání AES šifrovacího algoritmu obecne schopen pracovat v soucinnosti s jinými IPsec systémy.

Hardware


Výkon


Firewall


VPN


*jen pro IPSec

Rízení provozu a vyrovnávání záteže


*funkce dostupná v pripravované verzi firmwaru

Vysoká dostupnost (High Availability (HA))


Protokolování a správa